Boek nu

Je boeking wordt bevestigd via mail. We kijken ernaar uit om je te ontvangen.

e-mail *
naam + voornaam *
telefoon *
aantal personen *
overzicht van het aantal kinderen en hun leeftijd *
opmerkingen
aantal nachten *
check in /check out *

Beschikbaarheid

Tarieven

Onze vakantiewoning biedt ruimte aan 8 personen of 2 koppels met 4 kinderen. In één van de kamers staat er ook een babybedje. De prijzen variëren per seizoen en zijn inclusief bed-, bad- en keukenlinnen, water, elektriciteit, verwarming, smart-tv én wifi. Ook de schoonmaak is inbegrepen. Alle bedden zijn opgemaakt bij aankomst, want jij mag alleen maar genieten!

Accomodatie

Kamer 1: tweepersoonsboxspring incl. toilet, bad en 2 lavabo’s.
Kamer 2: tweepersoonsboxspring incl. toilet, bad, 1 lavabo en babywiegje.
Kamer 3: stapelbed voor 4 personen incl. toilet, douche en 1 lavabo.

Prijzen

Weekend

Vanaf vrijdag 17u tot zondag 10u*
(2 nachten)

€ 650,00 (laagseizoen)

€ 850,00 (hoogseizoen)

*later uitchecken bespreekbaar

Midweek

Vanaf maandag 17u tot vrijdag 10u*
(4 nachten)

€ 650,00 (laagseizoen)

€ 850,00 (hoogseizoen)

*later uitchecken bespreekbaar

Week

Vanaf maandag 17u tot maandag 10u* of van vrijdag 17u tot vrijdag 10u* (7 nachten)

€ 1125,00 (laagseizoen)

€ 1575,00 (hoogseizoen)

*later uitchecken bespreekbaar

(laagseizoen: oktober tot en met februari – hoogseizoen: maart tot en met september, incl. schoolvakanties & feestdagen)

De huurprijzen van onze vakantiewoning zijn exclusief waarborg (€ 500,00) en toeristenbelasting (€ 2,00/pp per nacht – vanaf 12 jaar).  

Extra

Ultiem genieten? 
Neem contact op met ons op om meer
informatie te ontvangen over de extra diensten die wij aanbieden zoals verhuur vespa/oldtimer
en ontbijt/traiteurdienst/kok aan huis.

Annuleringsvoorwaarden

Een verblijf kan tot 1 maand voor de startdatum van de huurperiode geannuleerd worden, waarbij het volledige bedrag dat reeds betaald is, wordt terugbetaald. Dit biedt flexibiliteit voor het geval de plannen vroegtijdig veranderen.

Bij een annulering binnen de periode van 1 maand voor de voorziene aankomstdatum, is de verhuurder helaas genoodzaakt de volledige huurprijs in rekening te brengen, aangezien het op korte termijn vaak moeilijk is om de vakantiewoning opnieuw te verhuren.

Annuleringen zijn enkel mogelijk in geval van uitzonderlijke en dringende omstandigheden, zoals ernstige ziekte of onvoorziene gebeurtenissen, en dit wordt beoordeeld door de verhuurder. De huurder is verantwoordelijk voor het afsluiten van een annuleringsverzekering, indien gewenst, om zichzelf tegen mogelijke annulatiekosten te beschermen.

Aansprakelijkheid

De verhuurder is niet verantwoordelijk voor ongevallen of letsels die zich tijdens het verblijf voordoen. Het is de verantwoordelijkheid van de huurder om de woning met zorg en verantwoordelijkheid te behandelen, alsof het hun eigen huis betreft, gedurende de volledige huurperiode.

De huurder is aansprakelijk voor alle schade die tijdens het verblijf aan de woning of de inventaris wordt toegebracht, ongeacht of deze schade door de huurder zelf, medereizigers, of gasten is veroorzaakt. Mocht de opgelopen schade groter zijn dan het bedrag van de waarborgsom, dan zal het overschrijdende bedrag na het verblijf aan de huurder worden gefactureerd.

Huisregels

Om duidelijke en goede afspraken te maken, hanteren wij enkele huisregels. We vragen u vriendelijk om deze na te leven en onze woning met respect te behandelen.

In onze vakantiewoning kunnen maximaal 8 personen verblijven. Indien dit aantal wordt overschreden, kunnen we de toegang tot de woning aan extra personen ontzeggen. Bij extra gasten die zonder toestemming blijven logeren, wordt er een toeslag van 25% van de huursom per extra persoon in rekening gebracht, die mogelijk van de waarborg wordt afgetrokken.

Houd er rekening mee dat de woning niet geschikt is voor rolstoelgebruikers vanwege de twee verdiepingen.

Goede buren zorgen voor een prettige sfeer, dus we willen graag overlast voor hen tot een minimum beperken. Luidruchtige feestjes zijn niet welkom, dus als u van plan bent om een vrijgezellenfeest of vergelijkbare bijeenkomst te houden, is het wellicht beter om een andere locatie te kiezen.

Huisdieren zijn niet toegestaan in de vakantiewoning om de hygiëne en het comfort voor alle gasten te waarborgen. We vragen u vriendelijk om deze regel in acht te nemen. Daarnaast is roken binnen de woning ten strengste verboden. Dit beleid is ingesteld om een frisse en schone omgeving te behouden voor iedereen die bij ons verblijft.

Ook willen we u erop wijzen dat de openhaard niet kan worden gebruikt tijdens uw verblijf. De houtblokken die zich in de haard bevinden, zijn uitsluitend bedoeld als decoratie en zijn geen brandhout.

Op elke verdieping vindt u een plattegrond waarop de locaties van de branddetectiesystemen, brandblusapparaat en nooduitgangen duidelijk zijn aangegeven. Tevens is er in de wasruimte een EHBO-koffer beschikbaar voor het geval er zich een noodgeval voordoet. Het is belangrijk dat eigen elektrische apparaten technisch in orde zijn en dat ze de elektrische installatie niet overbelasten. Het bewaren of ontsteken van vuurwerk in de woning is absoluut verboden. Daarnaast is het alleen toegestaan om kaarsen aan te steken in de speciaal daarvoor bestemde houders die wij hebben verstrekt.

Bij vertrek verzoeken we u om de woning in een nette en schone staat achter te laten (borstelschoon). Zorg ervoor dat alle meubels weer op hun oorspronkelijke plaats staan. Gooi het afval op de juiste manier weg, spoel de toiletten door en laat ze schoon achter. Vergeet niet om de afwas in de kasten op te bergen, de afwasmachine te legen en gebruikte apparaten schoon te maken. Vergeet niet om alle lichten uit te doen, de ramen te sluiten, de voordeur goed af te sluiten en de sleutel in de daarvoor bestemde locker te plaatsen. We verzoeken u ook om het beddengoed af te halen en dit, samen met de handdoeken, in de berging beneden achter te laten. De matrasbeschermers kunnen op de matrassen blijven liggen.

Daarnaast behouden wij als verhuurder het recht om tijdens uw verblijf, na ons verzoek, de ruimtes te betreden voor controles of dringende onderhoudswerkzaamheden.

Extra

Extra

Annuleringsvoorwaarden

Aansprakelijkheid